Delicious to the core
Ved første øyekast kan det se ut som en helt vanlig proteinbar. Men lukk øynene.
Tenk deg hvordan tennene dine skjærer gjennom det øverste laget med sprø belgisk sjokolade og videre ned i den silkemyke vaniljekremen. Det er som om du tar en bit inn i en helt ny dimensjon. Alt foregår i sakte film og går opp i en høyere enhet. Det er nesten magisk.
Den er grei, mumler du for deg selv mens du tygger litt på den gamle proteinbaren din. Den smaker egentlig litt mye, ja, proteinbar. Tenk om den smakte som en helt vanlig sjokoladebar. Tenk om den var myk og kremaktig i stedet for tørr og smulete. Tenk om den var fylt med sprø cookiesbiter, chocolate chips eller ristede cashewnøtter.
Si hei til The Impossible Protein Bar. Den mykeste og meste kremete proteinbaren du noen gang kommer til å sette tennene i. Vi har laget tre uimotståelige smaker med 16 gram melkeprotein og 0 gram tilsatt sukker. Det er litt av en munnfull, så vi anbefaler at du spiser en av gangen.
Proteinbar med smak av salt karamell og peanøtter. Inneholder søtningstoffer. Kan virke avførende ved stort inntak. Med et naturlig innhold av sukker. Oppbevares kjølig, tørt og beskyttet mot sollys.
Næringsinnnhold | per 100 g | per 55 g |
---|---|---|
Energi | 1757 kJ / 418 kcal | 966 kJ / 230 kcal |
Fett | 17 g | 9,6 g |
- hvorav mettede fettsyrer | 6,3 g | 3,5 g |
Karbohydrater | 30 g | 17 g |
- hvorav sukkerarter | 3,0 g | 1,6 g |
- hvorav polyoler | 17 g | 9,4 g |
Kostfiber | 0,92 g | 0,5 g |
Protein | 30 g | 16 g |
Salt | 0,99 g | 0,55 g |
Ingredienser: 20 % melkesjokolade med søtningsmiddel (maltitol), kakaosmør, melkpulver, kakaomasse, emulgator (lecitiner (soya)), vaniljeekstrakt), melkeprotein, søtningsmiddel (maltitol), kollagenhydrolysat, 7 % peanøtter, fuktighetsbevarende middel (glyserol), peanøttsmør, peanøtterprotein, skummet melkpulver, erteproteinisolat, kakaosmør, kakaopulver, solsikkeolje, emulgator (lecitiner (raps)), salt, aroma, fargestoff (ammonisert-sulfitert karamell), søtningsmiddel (sukralose).
Kan inneholde spor av gluten, egg og nøtter.