- Best før: 26. september 2026 - Raspberry
- Best før: 27. september 2026 - Salted Caramel
- Best før: 24. september 2026 - Chocolate
Bodylab Zero Toppings er det perfekte produktet for deg som ønsker noe ekstra søtt på dagens måltider og snacks. De har utviklet forskjellige typer sirup uten tilsatt sukker. Produktet er søtet med maltitol, som bare har cirka halvparten så mange kalorier som det alminnelig sukker har. Bruk Bodylab Zero topping på skyr, til frukt, på proteinpannekaker og mye mer.
Alle toppings er fremstilt helt uten sukker – dermed får du null gram tilsatt sukker, helt uten å gå på kompromiss med smaken. Bodylab har satt smaksopplevelsen i høysetet og ikke spart på de gode ingrediensene. Sjokoladetoppingen vår får den gode smaken sin fra ekte fettfattig kakaopulver, og jordbærtoppingen inneholder hele 20 % jordbær. Vi garanterer deg en helt unik smaksopplevelse.
Næringsinnhold per 100 g | Sjokolade | Bringebær | Salt karamell |
Energi | 692 kJ / 167 kcal | 548 kJ / 133 kcal | 764 kJ / 184 kcal |
Fett hvorav mettet | 2,1 g 1,3 g | 0 g 0 g | 2 g 1,5 g |
Karbohydrater hvorav sukker hvorav polyoler | 54 g 0 g 53 g | 51 g 1,3 g 46 g | 59 g 3 g 55 g |
Protein | 2 g | 0 g | 1,3 g |
Salt | 0,16 g | 0,03 g | 1,2 g |
Ingredienser sjokolade: Søtningsmiddel (maltitol), vann, kakaopulver (10 %), fortykningsmiddel (modifisert maisstivelse, natriumalginat), aroma, salt, konserveringsmiddel (kaliumsorbat).
Ingredienser bringebær: Søtningsmiddel (maltitol), bringebærpuré (17,7 %), vann, fortykningsmiddel (modifisert maisstivelse, pektiner), syre (sitronsyre), gulrotekstrakt, konserveringsmiddel (kaliumsorbat).
Ingredienser salt karamell: Søtningsmiddel (maltitol), vann, oligofruktose, fløtekrempulver (melk), mysepulver (melk), salt (0,63 %), emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer), syre (natriumsitrat), epleekstrakt, naturlig aroma, fortykningsmiddel (karragenan), syre (sitronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat).
Advarsel:
- Overdrevent inntak kan ha lakserende effekt
- Inneholder søtstoff
- Naturlig innhold av sukker