Lettere enn dette blir det ikke å lage kake. På to minutter har du en drøm av sjokolade ferdig i ditt eget krus. Cake in a cup er en myk og saftig nytelse uten sukker, gluten og egg. Selv om Cake in a cup er en søt dessert, har den et næringsinnhold som gir færre kalorier og mer protein enn en skive grovt brød med gulost. Det betyr at Cake in a cup kan spises med den beste samvittighet når som helst, hvor som helst.
For å lage Cake in a cup finner du frem et krus, blander posens innhold med 1/2 dl vann, og setter koppen i mikrobølgeovnen på maks effekt i ca. 1 minutt. Vips, så har du en rykende fersk, sunnere sjokoladenytelse.
- Uten sukker, gluten og egg
- 45 % mindre kalorier enn vanlige sjokoladekakemikser
- Tilsett bare vann
Næringsinnhold ferdig produkt | per 100 g |
Energi | 201 kcal |
Fett - hvorav mettet | 9,1 g 6,2 g |
Karbohydrater - hvorav sukkerarter - hvorav polyoler | 21,1 g 1 g 9,6 g |
Kostfiber | 12 g |
Protein | 12,5 g |
Salt | 1,7 g |
Ingredienser: Mel av sesam og mais, søtstoff (erytritol (Sukrin)), fiber (resistent maisstivelse, sikori), fettpulver (kokosfett, glukose, melkeprotein, stabilisator (trifosfat), antiklumpemiddel (dikalsiumfosfat)), erteprotein, kakao, modifisert potetstivelse, hevemiddel (bikarbonat, difosfat), salt, emulgator (mono- og diglyserider), søtstoff (sukralose), aroma.
Advarsel:
- Inneholder søtstoffer
- Kan virke avførende ved store inntak
- Best før: 30. november 2026