59 kr 49 kr
Er du en fan av italiensk mat, men for mye karbohydrater i hvetepasta og ønsket om å gå ned i vekt holder deg unna tradisjonelle retter?
Møt den perfekte erstatningen for hvetespaghetti - glutenfri svartbønneproteinpasta.
Denne sorte bønne-spaghettien inneholder ikke så mye karbohydrater som hvetevarianter av pasta, og gir i tillegg kroppen enorme mengder protein og fiber.
Takket være dette bidrar det til å støtte hele kroppens funksjon - det bygger og støtter muskler, øker stoffskiftet og hjelper i kampen mot ekstra kilo, og regulerer også arbeidet til fordøyelsessystemet.
Den kan også konsumeres av personer som lider av cøliaki, siden det er helt glutenfritt.
Næringsinnhold | per 100 g |
Energi | 1385 kJ / 330 kcal |
Fett - hvorav mettet | 5,1 g 1,1 g |
Karbohydrater - hvorav sukkerarter | 18 g 9,9 g |
Kostfiber | 21 g |
Protein | 43 g |
Salt | 0,2 g |
Jern | 11,2 mg (80 % av RI) |
Ingredienser: Økologiske svarte soyabønner, vann.
Allergener: Inneholder soya.
NB: Innholdet kan endre seg, les på pakken for oppdatert informasjon.
- Best før: 2. desember 2025