- Best før: 30. november 2026
Informasjon:
Lag favorittkaken din helt uten sukker og hvetemel! Med denne kakemixen er det enkelt å lage gode kaker som alle kan spise. Vi bruker Sukrin i stedet for sukker, og erstatter hvetemel med Sesam-mel og Fiberfin. Resultatet er en saftig og smakfull kake som kan nytes med god samvittighet.
Kaken kan lages som den er, men tilsetter du noen få tilleggs-ingredienser er den perfekt som base for eplekake, bringebærkake, gulrotkake og mange flere. Inspirasjonshefte med oppskrifter til 10 ulike kaker følger med.
Nettovekt 360 g. Gir en kake på ca 800 g.
Ingredienser: Fettredusert sesam-mel, søtstoff: erythritol, fiber (fra resistent maisstivelse, sikorirot, psyllium), stivelse (mais, potet), erteprotein, hevemiddel (natriumbikarbonat, difosfat), salt, emulgator (mono- og diglyserider), surhetsregulerende middel (sitronsyre), aroma, søtstoff: sukralose.
Næringsinnhold pr 100 g ferdig kake:
Kcal: 258
protein: 13 g
karbohydrater:19 g (herav sukker 0 g)
kostfiber: 7,4 g
fett: 18 g