Lag favorittkaken din helt uten sukker og hvetemel! Med denne kakemixen er det enkelt å lage gode kaker som alle kan spise. Vi bruker Sukrin i stedet for sukker, og erstatter hvetemel med Sesam-mel og Fiberfin. Resultatet er en saftig og smakfull kake som kan nytes med god samvittighet.
Kaken kan lages som den er, men tilsetter du noen få tilleggs-ingredienser er den perfekt som base for eplekake, bringebærkake, gulrotkake og mange flere. Inspirasjonshefte med oppskrifter til 10 ulike kaker følger med.
Næringsinnhold | per 100 g |
Energi | 258 kcal |
Fett - hvorav mettet | 18 g 2,5 g |
Karbohydrater - hvorav sukkerarter - hvorav polyoler | 19 g 0 g 9,5 g |
Kostfiber | 7,4 g |
Protein | 13 g |
Salt | 1,6 g |
Ingredienser: Fettredusert sesam-mel, søtstoff (erythritol), fiber (fra resistent maisstivelse, sikorirot, psyllium), stivelse (mais, potet), erteprotein, hevemiddel (natriumbikarbonat, difosfat), salt, emulgator (mono- og diglyserider), surhetsregulerende middel (sitronsyre), aroma, søtstoff (sukralose).
Advarsel:
- Inneholder søtstoffer
- Kan virke avførende ved store inntak
Nettovekt: 360 g. Gir en kake på ca 800 g.
- Best før: 30. november 2026