- Best før: 31. oktober 2026
Som en variasjon på den populære sjokolademoussen, lanseres nå en variant med nydelig hasselnøttsmak. Den har samme fløyelsmyke konsistens, og er naturlig søtet med Sukrin og stevia. Inneholder ikke hasselnøtt.
Sukrin Hazelnut mousse skal bare blandes med 2 dl lettmelk, mikses kraftig i 3-5 minutter og stå i kjøleskapet i minst en time før den nytes. Den smaker veldig godt som den er, men om du vil kan du gjerne tilsette sjokoladebiter, hakkede
nøtter eller friske bær. Det går også fint an å lage moussen med soyamelk, havremelk, mandelmelk og
liknende alternativer.
En pakke Sukrin Hazelnut mousse gir 4 porsjoner.
Ingredienser:
Piskeemulgator (glukose, kokosolje, emulgator: melkesyreestere av mono-og diglyserider av fettsyrer, melkeprotein, stabilisator: natriumalginat), søtstoff (erytritol), inulin (sikorirotfiber), fettredusert kakao (13%), fortykningsmiddel (acetylert distivelsesadipat), aromaer, salt, søtstoff (steviolglykosider fra stevia).
Næringsinnhold per 100 g
ferdig mousse
Energi 121 kcal
Fett 6,2 g
-herav mettet fett 4,7 g
Karbohydrat 19 g
-herav sukkerarter 6,1 g
-herav polyoler 9,3 g
-netto karbohydrater 9,3 g
Kostfiber 5,2 g
Protein 4,4 g
Salt 0,20 g