SukrinSirup er en sirup som inneholder lite kalorier og er helt glutenfri. Det lave innholdet av sukkerarter gjør det svært blodsukkervennlig, og sirupen er i tillegg både tannvennlig og prebiotisk.
Bruk SukrinSirup som topping over yoghurt, pannekaker, iskrem, desserter, bær, cottage cheese, grøt, o.l. Du kan også bruke sirupen der du ellers ville brukt honning eller sirup i bakst og matlaging.
SukrinSirup er kjempefin å bruke i kjeks og cookies for å få det deilige resultatet med sprø utside og myk kjerne. I tillegg er den perfekt i hjemmelagde barer – den tilfører både sødme, perfekt konsistens og en god dose fiber. Et annet smart tips er å bytte ut honning og sirup i hjemmelagde marinader og dressinger med SukrinSirup.
Egenskaper:
- Under 2 % sukkerarter
- Garantert glutenfri
- Kun 50 % av kaloriene til honning og sirup
Næringsinnhold | per 100 g |
Energi | 149 kcal |
Fett - hvorav mettet | 0 g 0 g |
Karbohydrater - hvorav sukkerarter - hvorav polyoler | 21 g 1,8 g 14 g |
Kostfiber | 49 g |
Protein | 0 g |
Salt | 0,07 g |
Ingredienser: Maisfiber, søtstoffer, (sorbitol, erythritol, steviolglykosider), melasse, aroma, salt).
Advarsel:
- Inneholder søtstoffer
- Kan virke avførende ved store inntak
- Best før: 24. oktober 2026