Monster Supersnacks
- Best før: 1. oktober 2025
GLUTENFRI!
Deigen gir 12 stk polarbrød eller rundstykker/boller. Kan også brukes som grunndeig til for eksempel pizzasnurrer, tortillas, foccacia, pizzabunn og lignende. Ved å tilsette Sukkr BakeSukkr og kardemomme kan det brukes til boller, kanelsnurrer og lignende.
- Bland hele posens innhold med 3 dl kremfløte, 1 dl vann og 4 egg.
- For søtbakst tilsett 6-8 ss Sukkr BakeSukkr og om ønskelig 1,5 ts kardemomme.
- Forvarm ovnen til 180 grader over- og undervarme.
- Varm opp fløte og vann fingervarmt. Ha i 2 ts tørrgjær om ønskelig. Pisk fløteblandingen og egg lett sammen og bland sammen med bakemiksen.
- La deigen hvile i 5 minutter.
- Del deigen i 12 like store deler og form rundstykker/boller eller polarbrød. For polarbrød kan det være lurt å ha bakepapir i mellom så deigen ikke klistrer seg til redskapet.
- Stek på midterste rille i ca 18 minutter for polarbrød og 25 minutter for rundstykker/boller. Avkjøl på rist.
Næringsinnhold | per 100 gram |
Energi | 151 kcal |
Fett - hvorav mettet | 0,5 g <0,1 g |
Karbohydrater - hvorav sukkerarter - hvorav polyoler | 2,5 g <0,5 g <0,5 g |
Proteiner | <0,5 g |
Kostfiber | 70 g |
Salt | 3,6 g |
Ingredienser: havrefiber, psyllium husk, fortykningsmiddel (dinatriumdifosfat, xantangummi), salt, hevemiddel (natriumbikarbonat), søtstoff (isomalt), glukose, kostfiber, søtningsmiddel (sukralose).
SKU: 107872 EAN: 9102222006837