20% ekstra på tekstil og sko fra Levity og Bumpro.
Bruk koden EXTRA20 – gjelder allerede nedsatte varer.
Tomt på lager
🟠ikke på lager. 2000+ forventet levert 09.04.2025
Denne glutenfrie bakemisken gir 12 stk polarbrød eller rundstykker/boller. Kan også brukes som grunndeig til for eksempel pizzasnurrer, tortillas, foccacia, pizzabunn og lignende. Ved å tilsette Sukkr BakeSukkr og kardemomme kan det brukes til boller, kanelsnurrer og lignende.
Bland hele posens innhold med 3 dl kremfløte, 1 dl vann og 4 egg.
For søtbakst tilsett 6-8 ss Sukkr BakeSukkr og om ønskelig 1,5 ts kardemomme.
Forvarm ovnen til 180 grader over- og undervarme.
Varm opp fløte og vann fingervarmt. Ha i 2 ts tørrgjær om ønskelig. Pisk fløteblandingen og egg lett sammen og bland sammen med bakemiksen.
La deigen hvile i 5 minutter.
Del deigen i 12 like store deler og form rundstykker/boller eller polarbrød. For polarbrød kan det være lurt å ha bakepapir i mellom så deigen ikke klistrer seg til redskapet.
Stek på midterste rille i ca 18 minutter for polarbrød og 25 minutter for rundstykker/boller. Avkjøl på rist.