Lag ditt eget lavkarbo-brød med høyt proteininnhold på 1-2-3! Også perfekt til rundstykker!
Lavkarbo
15% proteiner
90% færre karbohydrater enn i vanlig brød
Gir ca 500 gram ferdig brød
Uten melk, hvete, gjær og soya
Brødet er saftig og smakfullt, og holder seg ferskt i flere dager! Holder til ca 500 gram ferdig brød. Oppbevares best i kjøleskapet.
Kan også bakes som rundstykker! Her laget som to store rundtstykker stekt rett på bakepapir oppå langpanne. Knallgodt!Legg på ditt favorittpålegg! Her avokado på én halvdel og polar kaviar på den andre.
Tilberedelse:
Bland posens innhold med 2,5 dL vann. Litt av væsken kan erstattes med melkeprodukt om ønskelig.
La deigen hvile 3-5 min. Fordel deigen i en brødform.
Stekes i 60 min i forvarmet ovn på 190 grader. Plassér brødet midt i ovnen