Monster Sukkerfri Lavkarbo Gummies Strawberry 70g
- Best før: 31. oktober 2022
Proteinrike "gummy bears" uten tilsatt sukker og med kun 2% karbohydrater!
Her snakker vi kun 108 kalorier per pose - mindre enn i et lite eple! I tillegg er Monster Gummies tilsatt kollagen for bedre hud, negler og hår!
Vi spiser godteri uten dårlig samvittighet!
Karbohydratinnholdet i Monster Gummies stammer fra polydextrose, et fiber som kroppen ikke klarer å ta opp fullverdig. Ett gram polydextrose gir under 1 kalori, i motsetning til vanlig sukker som gir 4 kalorier per gram. I tillegg til å bidra med få kalorier, virker også polydextrose som en probiotika. Det vil si at den kan medvirke til bedre tarmflora. Polydextrose reduserer også blodsukkerøkningen etter et måltid og holder deg mett mye lenger enn tilsvarende mengde sukker ville gjort.
I tillegg til polydextrose er Monster Gummies tilsatt marint kollagen. Kollagen er den viktigste bestanddelen i brusk, leddbånd, sener og bein. Tilskudd av kollagen kan for enkelte bidra positivt til gjenoppbyggings- og reparasjonsprosessen, og dermed forebygge og lindre leddplager. Kollagen forsterker barrierefunksjonen i huden din, gjenoppretter fuktigheten og elastisiteten, og vil på den måten redusere rynker og opprettholde den ungdommelige mykheten. Daglig tilskudd av kollagen kan også øke neglenes styrke og veksthastighet.
- Jordbærsmak
- 0% sukker
- 20% proteiner
- 20% kollagen for penere hud, negler og hår
- 4% karbohydrater
- Høyt fiberinnhold
- Ikke skadelig for tennene
- Kun 108 kcal per pose
Næringsinnhold | Per pose (70 gram) | Vanlig smågodt (70 gram) |
Energi (kcal) | 108 | 250 |
Fett (g) | 0 | 0 |
mettet (g) | 0 | 0 |
Karbohydrater (g) | 3 | 60 |
sukker (g) | 0 | 50 |
polyoler (g) | 2,8 | 0 |
Proteiner (g) | 14 | 0 |
Fiber (g) | 40 | 0 |
Salt (g) | 0,1 | 0,1 |
Ingredienser: Polydextrose, vann, glysin, gelatin, marint kollagen, surhetsregulerende middel (eplesyre), aroma, søtningsmiddel (sukralose), fargestoff
NB: På selve etiketten står det 140 kcal per 100 gram. Men dette er en trykkfeil!