BAKESUKKR er en sukkererstatning som er velegnet til bakst. Den gir bruning og har ingen bismak eller kjølende effekt. BAKESUKKR inneholder 80 % færre kalorier enn tilsvarende mengde sukker, og har en GI på 1. Du kan bruke BAKESUKKR som erstatning for TAGASØTT i oppskrifter, i samme mengde. BAKESUKKR vil ikke være helt lik TAGASØTT, da den har litt andre ingredienser, men den er en god erstatning i det aller meste.
BAKESUKKR er dobbelt så søt som sukker, og skal brukes i halv mengde. 100 g sukker erstattes med 50 g BAKESUKKR. Hvis du vil bruke BAKESUKKRi en oppskrift som er laget for sukker (eller annen søtning som brukes i samme mengde som sukker), anbefaler vi at du reduserer steketiden. Følg med på baksten mot slutten av steketiden, og ta den ut så snart den ser ut til å være ferdig.
Næringsinnhold | per 100 g |
Energi | 138 kcal |
Fett - hvorav mettet | 0 g 0 g |
Karbohydrater - hvorav sukkerarter - hvorav polyoler | 80 g 1,6 g 79 g |
Kostfiber | 18 g |
Proteiner | 0 g |
Salt | 0 g |
Ingredienser: Isomalt, fiber (polydextrose), erytritol, sukralose.
Advarsel:
- Inneholder søtstoffer
- Kan virke avførende ved store inntak
- Best før: 1. november 2025