Chiafrø – Super Seeds – Aztekernes hemmelighet!
SunnRask Chiafrø er proppfull av vitaminer og mineraler, har høyt proteininnhold og er en super kilde til flerumettet fett.
Chiafrø har vært dyrket i Sør-Amerika i over 600 år og historien forteller at aztekerne forberedte seg til kamp ved å spise chiafrø for å bedre styrke og utholdenhet.
Fordeler med chiafrø:
Chiafrø er en utmerket kilde til omega 3-fettsyrer, en lettfordøyelig form av protein og full av mineraler, vitaminer og fiber. Den inneholder mer naturlige antioksidanter enn for eksempel linfrø og er en utmerket kilde til kostfiber. Chiafrø smaker veldig lite, og kan derfor tilsettes mange forskjellige retter uten at de vil påvirke smaken.
Bruksområde:
Chiafrø passer veldig godt i grøt, smoothies, puddinger, knekkebrød og mye mer: Frøene smaker lite. De absorberer mye veske og får en geléaktig konsistens som egner seg til puddinger og som erstatning for egg i bakverk.
Næringsinnhold | per 100 gram |
Energi | 1986 kJ / 482 kcal |
Fett - hvorav mettet - enumettet - flerumettet | 34,2 g 3,1 g 2,1 g 24,9 g |
Karbohydrater - hvorav sukkerarter | 1,8 g 1,8 g |
Kostfiber | 41 g |
Protein | 21,4 g |
Salt | 0 g |
Innhold: 100% økologiske chiafrø.
Kan inneholde spor av peanøtter og andre nøtter.
- Best før: 21. oktober 2026