SunnRask
Obs: emballasje kan avvike fra produktbilde.
Xanthan Gum er et vannløselig karbohydrat fremstilt ved fermentering av en sukkerkilde. Xanthangummi (fra mais) passer meget godt i matlaging som er fri for gluten, melk og egg.
Xanthan Gum binder, gir glatt struktur og fylde, kan brukes i varm og kald væske. Den er godt egnet som erstatning for glutenfri bakverk, og er spesielt egnet for pizzabunner, pannekaker og tacolefser.
Xanthan Gum brukes også som emulgator, det vil si at den hindrer fett i å skille seg i dressinger, sauser o.l.
Egenskaper:
- Svært kvalitetshøy Xanthangummi
- God erstatning for glutenfri bakverk, og er spesielt egnet for pizzabunner, pannekaker og tacolefser
- Xanthangummi kan brukes som emulgator
Næringsinnhold | Per 100 gram |
Energi | 809 kJ / 193 kcal |
Fett - hvorav mettet | <0,5 g <0,1 g |
Karbohydrater - hvorav sukkerarter | 4,6 g <0,5 g |
Kostfiber | 78 g |
Protein | 5 g |
Salt | <0,01 g |
Ingredienser: 100 % fortykningsmiddel (xanthan gum) (E415).
- Best før: 1. desember 2025
SKU: 106913 EAN: 7090046145523