Friterte dumplings – smaker utrolig godt og lavkarbo!
Low Calorie
Dumplings er typisk gatemat i Asia og en god matrett å servere som en rett på tapasbordet. Dette er fingermat av god kvalitet. Du kan krydre fyllet slik som du foretrekker og bruke de grønnsakene du liker. I denne oppskriften er det valgt ut de råvarene Omhelse.no foretrekker og synes passer godt i denne retten.
Dette skal være et smaksrikt måltid, det er derfor generøst tilskudd med de gode smaksforsterkerne i retten.
Dumplings kan dampes eller friteres. Denne friterte metoden gir deigen en skikkelig god smak og sprø overflate.
Orginalversjonen er skrevet av Omhelse.no.
Næringsinnhold per 2 porsjoner: 948 kalorier, 18 g karbohydrater, 68 g protein, 56 g fett
Ingredienser
Deig (ingredienser):
- 2 stk. Monster Lavkarbo Fett & Forstand Bakemiks 185g
- Frityrolje
Dumplingsfyll (ingredienser):
- 400 g Kjøttdeig
- 1 stk. Sjalottløk finhakket
- 1 fedd Hvitløk finhakket
- 1 ss Ingefær raspet
- 2 ts Chinese five spice (Fennikel, stjerneanis, kanel, szechuanpepper og nellik) krydre etter smak
- 150 g Bønnespirer
- 3 ss Glutenfri soyasaus
- 1 ts Riseddik
- 1 ts Fish sauce
- 1 neve Neve fersk koriander finhakket
Bakte grønnsaker (ingredienser):
- 1/2 stk. Gul paprika strimlet
- 2 stk. Champignon skivet
- 3 stk. Knaskegulrøtter strimlet
- 1/4 stk. Brokkoli buketter
- 1/2 stk. Chili finhakket
- 2 ts Chinese five spice (Fennikel, stjerneanis, kanel, szechuanpepper og nellik) krydre etter smak
- Olje til steking
- ▢Salt og pepper
- Sukrinsirup
- Fersk koriander til servering
- Valgfri dipp