Klassisk langpannepizza i lavkarboversjon!
Low Carb
Saftig og fyldig «norsk» langpannepizza! Klassisk langpannepizza er Omhelse.nos versjon av tradisjonell norsk pizza slik den ofte lages i norske hjem. De mener at bunnen skal være tykk og saftig, og at fyllet skal være fyldig og massivt!
Bunnen er laget av en kombinasjon av havrefiber og avfettet linfrømel. Denne kombinasjonen er uslåelig og gir smaksrik og saftig bakst.
Begge disse melsortene er glutenfri og lavkarbo.
Du kan toppe pizzaen med din favoritt topping. Oppskriften har valgt et tradisjonelt fyll; kjøttsaus, revet ost, rødløk, champignon og pizzakrydder, dette fyllet er svært typisk for den klassiske langpannepizzaen man er vant med i norske hjem.
Ta deg en tur tilbake i tid, da denne typen pizza var typisk middag i Norge, nemlig, på 1990-2000-tallet. Da fikk man et stykke Italia med norsk vri: langpannepizza!
Orginalversjonen er skrevet av Omhelse.no.
Næringsinnhold per porsjon: 868 kalorier, 7,9 gram karbohydrater, 73,2 gram protein, 54 gram fett
Ingredienser
Pizzabunn (ingredienser):
- 200 g Cottage cheese
- 1 stk. Egg
- 1 dl Vann
- 75 g SunnRask Avfettet Linfrømel 250g
- 60 g SunnRask Havrefiber 300g
- 1/2 ts Funksjonell Mat SukrinSirup Gold 450g
- 1 ts Bakepulver
- 1 ts Salt
- 1 ss Eddik
- 1 ss Nøytral olje
Topping (ingredienser):
- 400 g Kjøttdeig
- Pizzasaus
- 200 g Revet ost
- 100 g Mozzarellakuler
- Champignon
- Rødløk
- Pizzakrydder